De 12 beste bærekraftige grønne boligbyggerne i Ontario (2023)

Ontario er synonymt med Toronto og områdene rundt. Imidlertid har denne sørlige Canada-provinsen mange bemerkelsesverdige byer som Hamilton, Kitchener, Ottawa, London og Windsor.

Ontario kan betraktes som Canadas økonomiske kraftsenter takket være tusenvis av Toronto-baserte virksomheter. Det er også en av provinsene som anses som lik Midtvestlige amerikanske stater som Minnesota og Michigan.

Ontarianere er kjent for å være miljøbevisste og streber ofte etter å redusere karbonfotavtrykket. Mange har også investert i «grønne» boliger bygget med bærekraftige materialer og energieffektive komponenter.

Hvis du også ønsker å investere i et bærekraftig hjem i Ontario, vil du gjerne høre at provinsen har mange lokale byggherrer som kan utmerke seg på dette området. Denne guiden har samlet tolv av de beste boligbyggerne i Ontario.

Innholdsfortegnelse

De beste grønne boligbyggerne i Ontario

Vår omfattende undersøkelse av grønne husbyggere i Ontario førte til at vi reduserte en liste over de tolv beste selskapene som står hode og skuldre over resten, inkludert:

 • Gilbert + Burke
 • Evolve Builders
 • Jeffery Homes
 • Royalpark
 • Grønne boliger
 • Greenbilt Homes
 • Den bevisste byggherren
 • Landlige grønne hjem
 • Fjerde gris
 • DiGreen Homes
 • Aerecura Sustainable Builders
 • Eko bygget

Så uten videre, la oss bryte ned hva hvert av disse anerkjente selskapene kan tilby potensielle boligkjøpere.

Gilbert + Burke

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (1)

Gilbert + Burkeer en byggherre med tre kontorer i Ontario. Det ble grunnlagt i 2000 og har som mål å kontinuerlig utvikle og tilpasse designene for å passe de siste trendene og kravene.

Selskapet legger vekt på bærekraft og energieffektivitet i sine bygg. De grønne hjemmene bruker fornybar energi og inneholder mange energibesparende komponenter.

Gilbert + Burke er stolt av å kombinere stil med miljøvennlig design, og er ikke redd for å gå alt ut når det gjelder å hjelpe miljøet.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (2)

Firmaet tilbyr potensielle huseiere en enkel design- og byggeprosess. Kunder vil først få møte med byggherrens spesialister under en første konsultasjon og utforme deres forventninger. De kan da velge materialer ogkomponenter som dørerog vinduer.

Gilbert + Burkes designteam og prosjektledere streber etter å opprettholde kommunikasjon med kunder gjennom hele design- og byggeprosessen. De tar sikte på å sikre at kundene er i løkken fra start til slutt.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (3)

Vurder å ansette Gilbert + Burke hvis du søker en kombinasjon av stil og energieffektivitet i ditt fremtidige hjem.

Evolve Builders

Evolve Builderser et bærekraftig byggefirma med base i Guelph.

Selskapet betjener kunder i trebyene Waterloo, Kitchener og Cambridge, men har også bygget boliger i Wellington, London, Muskoka og Greater Toronto-området.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (4)

Evolve Builders består av en gruppe entreprenører og husbyggere med lidenskap for å bygge bærekraftige og energieffektive hjem.

Dette selskapet er stolt av å bruke lokalt hentede byggematerialer for å støtte Ontario-bedrifter, inkludert lokale produsenter, familieeide selskaper og små bedrifter.

Noen av byggherrens bærekraftige materialer inkluderer:

 • Håndlagde tredører
 • Live-edge trekledning
 • Isolasjon av saueull
 • Utendørs kolbeovner

Evolve har også som mål å løse noen kostnadsestimater og tidslinjeproblemer som plager andre grønne byggherrer.

Noen av strategiene som brukes for å omgå disse utfordringene inkluderer:

 • Vedlikeholde egne in-house mannskaper for å unngå mangel på arbeidskraft
 • Innlemme repeterbare prosedyrer i design- og byggeprosessene for å minimere usikkerheter som ellers ville forårsake forsinkelser

Potensielle huseiere i Ontario kan ikke gå galt ved å velge Evolve Builders for å bygge boligen deres. Dette firmaet går utover i sine tjenester og kan hjelpe til med å gjøre din grønne hjemvisjon til virkelighet.

Jeffery Homes

Jeffery Homeser en byggmester lokalisert i Oshawa. Denne familiebygde virksomheten har tjent kunder i Durham-regionen i over femtifem år og interesserer seg personlig for hvert prosjekt den gjennomfører.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (5)

Jeffery Homes har som mål å oppnå nye standarder for bærekraft i sine hjem. Som et resultat var det den første Energy Star-sertifiserte byggherren i provinsen. Firmaets håndverk av høy kvalitet bidro også til at det ble valgt ut til byen Claringtons Priority Green-initiativ.

Det anses som pålitelig i den tilpassede grønne hjemmeverdenen for sitt fokus på ansvarlighet og kvalitetskontroll. Selskapet prioriterer kvalitet, effektivitet og kostnadskontroll i hvert bygg. Denne vektleggingen bidrar til å sikre at hvert prosjekt fortsetter i henhold til kundens behov og at det holder seg innenfor budsjettet.

Jeffery Homes er et utmerket valg for enhver potensiell Ontario-huseier som søker en pålitelig grønn byggherre med et utmerket rykte. Selskapet kan ta på seg enhver utfordring og bruke sin erfaring til å utføre en god jobb hver gang.

Royalpark

Royalparker en byggmester lokalisert i Woodbridge. Dette Ontario-selskapet har vært i drift i over tretti år og streber etter å tilby kundene en hyggelig boligkjøpsopplevelse.

Selskapet skiller seg ut for å bygge tilpassede boliger og hele nabolag. Det er kjent for å skape et Energy Star-sertifisert fellesskap i Brampton og følge energieffektive og bærekraftige praksiser i byggene.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (6)

Royalpark bruker langtidsholdbare materialer og har som mål å resirkulere under ulike stadier av byggeprosessen. Den inneholder også energieffektive komponenter som lav-E argonvinduer, økt loftsisolasjon,varmegjenvinningsventilasjonenheter, høyeffektive ovner og forseglet kanalsystem i hver bygning.

Hver av disse komponentene bidrar til å hjelpe huseiere med å spare på energiregningen på lang sikt.

Vurder å ansette Royalpark hvis du vil at ditt fremtidige hjem skal oppfylle Energy Star-standarder og inkludere ulike energisparende komponenter.

Grønne boliger

Grønne boligerer lokalisert i Maberly. Denne byggherren har fokusert på å designe og bygge grønne hjem i over femten år. Det har utviklet metoder og materialer for å bygge unike boliger og hytter med tanke på energieffektivitet.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (7)

Selskapet skiller seg ut for sin forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen på hvert prosjekt. Personalet bruker sin kollektive kunnskap til å finne måter å gjøre byggene mer energieffektive og bærekraftige.

Greenbuild har en rik portefølje og har tidligere konstruert halmballehus, tømmerramming og konvensjonelt innrammede hjem. Den er også stolt av å bygge tilpassede skap, servanter og peiser for å møte kundenes forventninger.

Potensielle huseiere i Ontario bør kontakte Greenbuilt Homes hvis de ønsker å minimere deres miljøpåvirkning under byggeprosessen til deres fremtidige hjem. Denne byggherren bruker mange miljøvennlige prosesser og kan bygge ditt fremtidige hjem med disse prioriteringene i tankene.

Greenbilt Homes

Greenbilt Homesbør ikke forveksles med Greenbuilt Homes. Førstnevnte er basert i Oakville og har tjent Ontarians i over fjorten år.

Selskapet fikk regional berømmelse etter å ha bygget sitt første miljøvennlige hus i Oakvilles Bronte Harbor-område. Dette prosjektet tok to år med planlegging, men byggeprosessen var utrolig effektiv.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (8)

Byggherren har brukt denne strømlinjeformede design- og byggeprosessen i årene som fulgte etter at dette prosjektet ble fullført. Greenbilt bygger boliger innen åtte til tolv måneder.

Den koster vanligvis mellom $250-$350 per kvadratfot for sine standardhjem og $300-$350 per kvadratfot for sine passivhusdesign.

Greenbilt har bygget et utmerket rykte på relativt kort tid. Vurder å ta kontakt med denne bærekraftige byggherren hvis du søker pålitelige og effektive tjenester for grønn boligbygging i Ontario.

Den bevisste byggherren

Den bevisste byggherrener lokalisert i Ottawa og spesialiserer seg på tilpassede hjem og oppussing av hjemmet. Selskapet har drevet i mange år og har som mål å hedre miljøet i hvert bygg.

Navnet indikerer at selskapet handler om å ta "bevisste" beslutninger. Den streber etter å være klar over hver design- og konstruksjonsbeslutning og hvordan den vil påvirke prosjektets bærekraft.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (9)

The Conscious Builder er kanskje ikke i stand til å bygge 100 % bærekraftige hjem, men den kan skape hjem som er 100 % miljøbevisste.

Firmaet følger en integrert designprosess som støtter kunder i å ta kritiske beslutninger. Hvert hjem kommer med syv års Tarion-garanti og er laget med materialer av høy kvalitet.

Vurder å ansette The Conscious Builder hvis du ønsker et selskap som streber etter å gjøre boliger så bærekraftige som mulig uten å knekke banken.

Landlige grønne hjem

Landlige grønne hjemer basert i Milton og har tjent kunder i over tjue år. Denne byggherren har bygget over tre hundre boliger og er ansvarlig for å bygge mange nabolag i det sørvestlige Ontario.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (10)

Selskapet er stolt av å tilby spesialtilpassede boliger av høy kvalitet til rimelige priser. Disse boligene er ment å passe perfekt for førstegangshuskjøpere og mer erfarne huseiere.

Country Green er forpliktet til å tilby utmerket kundeservice og langvarige relasjoner med kunder. Den har vunnet en rekke priser fra lokale husbyggerforeninger og er alltid ute etter å øke utmerkelsene sine ved å tilby suverent håndverk og pålitelige tjenester.

Potensielle huseiere i Ontario kan ikke gå galt ved å velge Country Green Homes. Den utmerkede porteføljen viser at den har erfaringen som trengs for å bygge høyytelses, energieffektive hjem du kan stole på.

Fjerde gris

Fjerde griser en byggherre lokalisert i Greater Toronto-området. Det har operert i mange år og tilbyr mange tjenester til kunder i Stor-Toronto, Muskoka og Golden Horseshoe-områdene.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (11)

Firmaet tilbyr å bygge spesialtilpassede hjem, komplettere tillegg og utføre renoveringer. Den er stolt av å bygge energieffektive strukturer med høy ytelse samtidig som den fokuserer på helseeffekten til byggematerialene.

Fourth Pig gjenbruker og resirkulerer visse byggematerialer for å gjøre prosjekter mer miljøvennlige. Den har også blitt leid inn for konsultasjoner om ulike grønne prosjekter. Personalet besitter avansert kunnskap om grønn bygging og bærekraftspraksis, slik at du kan være sikker på at de vil inkludere dem i hvert bygg.

Ontarianere bør kontakte Fourth Pig hvis de vil ha deres fremtidige grønne hjem bygget av fagfolk med en grundig forståelse av grønne praksiser.

DiGreen Homes

DiGreen Homeser en byggmester som betjener kunder i Sør-Ontario. Det er en tredjegenerasjons byggherre med ekspertise innen både bolig- og næringsbygg.

Denne byggherren anser seg selv i forkant av miljøbevisst utvikling og inkorporerer mange miljøvennlige metoder i hjemmebyggene sine.

DiGreen bruker kun konstruert trelast og høyenergieffektive vinduer i sine hjem. Den bruker også varmegjenvinningsventilasjonssystemer for å minimere energibruken. Byggherren er alltid på utkikk etter nye og innovative produkter og metoder som vil ta hjemmebyggene deres til neste nivå.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (12)

Vurder å ansette DiGreen Homes hvis du leter etter en bærekraftig byggherre med en fantastisk merittliste og mange grønne tilpasningsmuligheter.

Aerecura Sustainable Builders

Aerecura Sustainable Buildersligger i Prince Edward County. Det har drevet siden 2009 og fremstår som et bærekraftig byggefirma. Det spesialiserer seg på høyytelses konstruksjon med rammet jord og bygde det første hjemmet med rammet jord i provinsen.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (13)

Aerecura bruker bærekraftige lokale byggematerialer i sine bygg. Den setter sin ære i å følge de siste teknikkene for passivhusbygging og sysselsetter et dyktig team av eksperter som brenner for å bygge miljøvennlige hjem.

Selskapet utfører også dype energirenovasjoner for Ontario-kunder og tilbyr energieffektive boligtilskudd. Huseiere i Ontario bør ta kontakt med Aerecura hvis de søker jordkonstruksjon i deres fremtidige bolig.

Eko bygget

Eko byggeter basert i Ottawa og har tjent kunder i mange år. Denne byggherren spesialiserer seg på å bygge lavenergiboliger med høy ytelse for å hjelpe kunder med å spare penger på energiregninger.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (14)

Firmaet bruker høykvalitets, langvarige byggematerialer i sine strukturer for å sikre at boliger er lite vedlikeholdt og beholder sin verdi over tid. I tillegg har den perfeksjonert design- og byggeprosessene samtidig som den har brukt miljøansvarlige materialer når det er mulig.

Potensielle huseiere kan ikke gå galt ved å velge Eko Built. Selskapet søker hele tiden å forbedre sin miljøvennlighet og gjøre hjemmene mer energieffektive.

Velge den perfekte bærekraftige boligbyggeren i Ontario

Å velge den perfekte grønne boligbyggeren i Ontario kan virke skremmende i begynnelsen. Imidlertid bør listen ovenfor hjelpe deg med å begrense alternativene dine betydelig.

Mens hver av byggherrene som er oppført har et fantastisk rykte i samfunnet sitt, kan de spesialisere seg på forskjellige områder. Av denne grunn bør du vurdere å kontakte de du er interessert i for å spørre om de kan bygge et hjem etter dine unike spesifikasjoner.

Den mest passende grønne byggherren vil tilby tjenestene du søker og gå utover for å sikre at ditt nye hjem er så effektivt som mulig uten å gå på kompromiss med stil og komfort.

Husk også å sjekke ut våre lister over grønne byggherrer i nærliggende provinser somQuebecogManitoba, og vårliste over modulbyggerei Ontario, som flere av firmaene nevnte, bygger boliger som også anses som bærekraftige, og som kan levere til ditt område i provinsen.

The Top 12 Sustainable Green Home Builders in Ontario (15)

Erin Shine

Grunnlegger og Netzero Home Experimenter

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 17/10/2023

Views: 6570

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.