De 6 beste boligbyggerne i Ottawa [2022] (2023)

De beste husbyggerne i Ottawa er her for å hjelpe til med å gjøre drømmehjemmet ditt til virkelighet!

Når det gjelder å bygge et nytt hjem, er det ingen mangel på byggherrer å velge mellom i Ottawa. Med så mange alternativer kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Men ved å gjøre undersøkelser og vurdere behovene dine, kan du begrense feltet og finne byggherren som passer for deg.

Her er seks av de beste byggherrene i Ottawa, hver med sine unike styrker. Vi kompilerte denne listen ved å se på anmeldelser, priser og andre faktorer for å finne byens beste husbyggere.

Enten du leter etter et luksuriøst tilpasset hjem eller et mer budsjettvennlig alternativ, vil en av disse byggherrene garantert ha det du leter etter. Så ikke vent lenger, start søket i dag!

Når du er ferdig med å bygge drømmehjemmet ditt, må du fylle det med møbler. Sjekk ut vår liste overde beste stedene å kjøpe møbler i Ottawa. Og hvis du trenger hjelp til å flytte inn i ditt nye hjem, sørg for å sjekke ut vår liste over than topp flyttefirmaer i Ottawa!

Sammendrag
 • Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for å bygge et hus i Ottawa?
 • De beste boligbyggerne i Ottawa
  • 3) Sierra Gate-hjem
  • 4) Northwood Homes and Cottages
  • 5) Omega Homes
  • 6) Casa Verde Construction
 • Vanlige spørsmål om å bygge et hus i Ottawa
 • Siste tanker

Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for å bygge et hus i Ottawa?

Gjennomsnittskostnaden for et nytt hjem i Ottawa er $255 til $395 per sq. ft. For eksempel vil et 1500 sq ft hjem koste mellom $382,500 og $591,250 å bygge.

Dette er selvfølgelig bare et gjennomsnitt, og de faktiske kostnadene dine vil avhenge av en rekke faktorer. Hvis du for eksempel ønsker å bygge et luksushus, kan du forvente å betale mye mer enn gjennomsnittet.

Noen andre kostnader å vurdere inkluderer landkostnader (hvis du ikke kjøper et eksisterende hjem), forberedelse av tomt og tillatelser.

Hvis du leter etter rimeligere alternativer, bør du kanskje vurdere å bygge hjemmet ditt i mer landlige områder utenfor byen.

Uansett hva budsjettet ditt er, er det en boligbygger i Ottawa som kan hjelpe deg med å gjøre drømmehjemmet ditt til virkelighet. Så start søket i dag!

De beste boligbyggerne i Ottawa

Nå som du vet hva du skal se etter og hva gjennomsnittskostnaden for et nytt hjem i Ottawa er, er du klar til å starte søket etter den perfekte byggherren. Her er seks av de beste byggherrene i Ottawa:

1) OakWood Designers & Builders

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (1)

Bedriften startet som en liten snekker- og renovasjonsbedrift for over 65 år siden. På grunn av kundehenvisninger er OakWood et av Ottawas største Design & Build-selskaper med et etablert rykte for kvalitet som ikke kan matches av noen andre i sin bransje.

De har satt sammen et eliteteam fokusert på å levere fortreffelighet for alle sine kunder, fra boligbyggere som ser på å skape drømmehuset sitt eller renovere gamle eiendommer til noe bedre enn noen gang før.

Oakwood tilbyr et bredt spekter av tjenester fra arkitektonisk design til eiendomsinvesteringer. Enten du trenger hjelp til å designe hjemmet eller kontoret ditt, har de ekspertisen som trengs for ethvert prosjekt. Med rimelige priser og utførelse av høy kvalitet har du råd til å realisere drømmen din.

Teamet deres jobber raskt mens de alltid opprettholder integriteten, så ring dem hvis dette høres ut som noe i veien.

Forretningsinformasjon:

oakwood.ca
info@oakwood.ca
+16132368001
865 Taylor Creek Dr, Ottawa, ON K4A 0Z9, Canada

Kundeanmeldelse:

"Disse gutta er det beste design- og byggefirmaet i byen, uten tvil. Jeg leide OakWood for å fullføre noe oppussingsarbeid på hjemmet mitt og har blitt imponert på hvert trinn på veien. Jeg valgte OakWood siden jeg har vært i denne bransjen i over 20 år, og alle jeg har jobbet med og snakket med har ikke annet enn gode ting å si om kvaliteten på arbeidet deres og måten ting drives på. Jeg anbefaler dem på det sterkeste for alle byggearbeider.»

Fordeler
 • Full mekanisk bruksinspeksjon av et hjem
 • Inspektør har tidligere erfaring fra å være sivilingeniør
 • Medlem av Ontario sammenslutning av hjemmeinspektører
 • Horizon programvareskriving rapportsystem

Ulemper
 • Kun 1 inspektør

2) Holland Homes & Renovations

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (2)

Holland Homes and Renovations er et selskap som har levert profesjonelle tjenester i bransjen i over ti år. Med universitetsutdannede fagfolk kan du være sikker på at dine behov alltid vil få topp prioritet.

De tilbyr rimelige løsninger uten å ofre kvalitet ved å bruke deres erfarne team av byggere som til enhver tid er forpliktet til fortreffelighet; ingen jobb går uten tilsyn når de jobber med dem, da de streber hver dag for å nå disse målene som om ingenting annet betyr noe enn suksess.

De har noen eksepsjonelle handelspartnere som kan bidra til å realisere visjonen din: Prosjektleder/Generalentreprenør, elektrikermester, byggeleder på stedet, HVAC-tekniker, profesjonell dekoratør og sertifiserte rørleggere.

Fra start til slutt vil de være der hvert trinn på veien: fra å designe skreddersydde rom tilpasset det som betyr mest i dette hjemmet eller forretningsområdet; å administrere konstruksjon gjennom installasjon slik at ingen detaljer går ubemerket hen.

Forretningsinformasjon:

hollandrenos.ca
info@hollandrenos.ca
+16137257366
102 Centrepointe Dr #200, Nepean, PÅ K2G 6B1

Kundeanmeldelse:

"Vi kan oppriktig og uten å nøle fullt ut støtte Holland Homes & Renovations til alle som vurderer et boligoppussingsprosjekt i Ottawa-området. Holland-teamet er en svært dyktig, organisert og profesjonell operasjon på alle prosjektstadier, fra de innledende designdiskusjonene til siste finpuss. Selskapets president Robert Breau og prosjektleder Scott Wammes er en glede å jobbe med og alltid tilgjengelig for konsultasjon. Mannskapet på stedet er vennlig, høflig, dyktig og hardtarbeidende. Prosjektet vårt ga en rekke utfordringer på grunn av den opprinnelige strukturens alder, men alle ble overvunnet med suksess av Holland-teamet for å gi familien vår et vakkert nytt rom som virkelig har reddet fornuften under den pågående pandemien.»

Fordeler
 • WETT-sertifisert inspeksjon
 • Radontesting
 • Tilbyr boliggaranti og vedlikeholdssjekker
 • Fungerer hele uken

Ulemper
 • Kortere timer i helgene

3) Sierra Gate-hjem

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (3)

Sierra Gate Homes er en familieeid bedrift som er forpliktet til å gi deg den beste kundeservicen. De er eksperter på tilpasset hjemmedesign, tillegg og renoveringer; de bruker kun materialer av høy kvalitet for hvert prosjekt som går gjennom dørene deres – også grønn konstruksjonspraksis. Du er stjernen i ditt eget show, prosessen starter og slutter med deg.

I et første møte lytter de nøye til alle ideer om hva slags hjem som vil passe deg best. Angus og Andrea fra Sierra Gate er ekte profesjonelle, de planlegger og organiserer hver detalj fra tillatelser til rørleggerinstallasjon.

De vet 100 % at hvis det noen gang er et problem med arbeidet deres, vil de stå ved tjenestene deres på grunn av hvor mye stolthet de tar over hvert prosjekt som er blitt deres - noe som gjør at du føler deg veldig trygg på å jobbe med dem for fremtiden prosjekter også.

Dessuten er de bare flotte mennesker rundt omkring; vennlig uten å være anmassende på noe tidspunkt under interaksjonene dine.

Forretningsinformasjon:

sierragatehomes.ca
info@sierragatehomes.ca
+16137891377
22 Antares Dr Unit F, Nepean, ON K2E 7Z6, Canada

Kundeanmeldelse:

«Vi er så takknemlige for at vi fant Angus akkurat til rett tid! Å jobbe med ham var en fornøyelse. Kommuniserer alltid tydelig, raskt og høflig (hvis bare alle entreprenører var slik - Angus er en sjelden rase!). Renoen han og teamet hans fullførte på huset vårt ble utført vakkert, på en tidsriktig måte og innenfor et svært rimelig budsjett. Jeg anbefaler ham ikke bare til alle som leter etter en erfaren entreprenør av topp kvalitet, men jeg har allerede anbefalt ham til familie og venner!»

Fordeler
 • Termisk og aldring på plass konsultasjoner
 • Multi-Unit inspeksjoner
 • Online estimater

Ulemper
 • Stengt på søndager

4) Northwood Homes and Cottages

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (4)

Northwood er et kanadisk selskap som spesialiserer seg på design og distribusjon av spesialdesignede, byggeklare hus. De tilbyr sine boligprosjektstyringstjenester utelukkende innenfor Ontario/Quebec-grensene for nå. De bygger ikke bare hus, de skaper hjem.

Et team av svært dyktige håndverkere vil samarbeide med deg for å designe den perfekte bygningen for dine behov og budsjett – uansett hva de er. Enten det er en asketisk og enkel eller luksuriøs leilighet, kan deres profesjonelle hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet.

Mario fra Northwood er en profesjonell med lang erfaring i bransjen. Hans portefølje og klarhet i kommunikasjonen vil imponere deg. Han går tålmodig gjennom hvert trinn mens han svarer på alle spørsmål fra deg – ikke rart han har så gode anmeldelser fra tidligere kunder.

Forretningsinformasjon:

northwoodhc.com
info@northwoodhc.com
+16138208872
547 Sherbourne Rd, Ottawa, ON K2A 3G6, Canada

Kundeanmeldelse:

"Jeg har vært involvert med eier-operatørene av Northwood Homes and Cottages nå i flere prosjekter i løpet av det siste tiåret eller så. Ingen finere, hyggeligere, prinsippfaste og profesjonelle mennesker du noen gang vil møte. En fryd å jobbe med og være rundt. Ser frem, Annie og Mario, til vårt neste prosjekt sammen.»

Fordeler
 • Fungerer 7 dager i uken
 • Tilbyr forhåndskjøp og inspeksjon før notering
 • Tarion undersøkelse

Ulemper
 • Har kun 1 inspektør

5) Omega Homes

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (5)

Når du investerer i et hus, handler det ikke bare om å få det beste alternativet for pengene. Det er også viktig å finne noen som bryr seg nok til at de går ut av veien og tar seg tid til hver detalj – selv om dette betyr ekstra hardt arbeid.

Hos Omega Homes tilbyr de tilpassede boligdesign, så uansett hvilken stil eller størrelse som passer dine behov, kan de sørge for at det er plass overalt inne og ute der folk er mest komfortable med å leve livet fullt ut hver dag; alt fordi du fortjener et fantastisk sted å kalle "Hjem".

De er spesialister på moderne og stilige hjem. Fra start til slutt tar de seg av alt for deg – fra designprosessen alt som er overlatt til fantasien din. En nøye balanse mellom kreativitet med organisasjonen gjør dette til en så stressfri opplevelse også; etterlater seg et fantastisk hus som matcher deg.

De har en omfattende liste over tjenester de kan tilby, inkludert partivalg; byggefinansieringsløsninger samt interiørekspertise for alle som ønsker at huset eller leiligheten deres skal se perfekt ut fra topp til bunn.

Forretningsinformasjon:

omegahomes.ca
info@omegahomes.ca
+16136184663
2515 Bank St #40173, Ottawa, ON K1V 0W8, Canada

Kundeanmeldelse:

«Som hjemmesendere har vi muligheten til å jobbe med dusinvis av byggherrer hvert år. Omega Homes skiller seg ut som en av de beste byggherrene vi noen gang har hatt muligheten til å jobbe med. Kvaliteten på finishene, og åpenbart håndverk gjennomgående, er et vitnesbyrd om engasjementet og omsorgen som ligger i å lage et Omega-hjem. Vi ble veldig imponert - og anbefaler entusiastisk - Omega Homes til alle våre kunder som ønsker å få bygget et nytt hjem."

Fordeler
 • Infrarød termisk bildebehandling
 • Tarion garantiinspeksjon
 • Flytting, kjøpere og selgere gransking

Ulemper
 • Stengt på fredager

6) Casa Verde Construction

The 6 Best Home Builders in Ottawa [2022] (6)

Casa Verde er et team av varierte og erfarne fagfolk med bakgrunn innen snekring, ingeniørfag, tømmerramming og mer. Med over 15 års erfaring er de stolte av å levere kvalitetshåndverk som vil resultere i sofistikerte hjem med kompromissløs verdi.

De legger stor vekt på å utforme hvert prosjekt ved å ta hensyn til alle detaljer fra starten, uansett hvor stor eller liten jobben din kan virke.

Paul McElligott, presidenten for Casa Verde, har utviklet et skarpt øye for global arkitektur og designdetaljer fra omfattende internasjonale reiser. Ved å jobbe tett sammen med Ottawas beste arkitekter kan han se alt de gjør på egen hånd, noe som hjelper med å veilede hva som fungerer best.

Casa Verde har utmerkede relasjoner med sentrale underleverandører og toppleverandører, for å sikre et mangfoldig utvalg av materialer av høy kvalitet. De starter hvert prosjekt ved å forstå kundens visjon for deres hjemdesignbehov; enten det er moderne eller tradisjonell eleganse – de kan oppfylle alle disse ønskene.

Forretningsinformasjon:

casaverde.ca
info@casaverde.ca
+16134218333
Ottawa, PÅ K1K 3E8, Canada

Kundeanmeldelse:

«Casa Verde var det desidert beste valget for oppussingen av hjemmet. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med prosessen, timingen og eksepsjonell kvalitet på arbeidet. Helt fra begynnelsen ga Paul og hans utrolig talentfulle team oss den nødvendige veiledningen for å ta passende beslutninger underveis, og ga fleksibilitet samtidig som vi respekterte vår ganske stramme tidslinje og arbeidsomfang. Paul var alltid tilgjengelig for gjennomganger og diskusjoner, og forvandlet til slutt vårt tradisjonelle hjem til et vakkert moderne rom, perfekt for vår voksende familie. Oppmerksomheten på detaljer, raske svar, utdannede råd og anbefalinger ga enorm komfort og gjorde den totale opplevelsen ekstremt hyggelig. Vi vil anbefale Casa Verde på det sterkeste til alle som ønsker å jobbe med en ekstremt erfaren byggherre som virkelig vil overgå forventningene dine og levere hjemmet du alltid har drømt om.”

Fordeler
 • Medlem av WETT, OAHI, CNRPP og CARST
 • Spesialiserer seg på inspeksjoner etter kjøp
 • Drone- og luftskanning
 • Infrarød termografi
 • Radonmålinger

Ulemper
 • Kan foreløpig ikke godta forespørsler online

Vanlige spørsmål om å bygge et hus i Ottawa

Prosessen for å bygge et nytt hjem i Ottawa ligner på prosessen for å bygge et nytt hjem andre steder. Først må du finne mye eller et stykke land å bygge på. Når du har landet ditt, må du skaffe nødvendige tillatelser og ansette en byggherre.

Byggherren din vil da hjelpe deg med å designe hjemmet ditt og overvåke byggeprosessen. Når hjemmet ditt er bygget, må du ta deg av eventuelle siste inspeksjoner og papirarbeid.

Det er et par ting du bør huske på når du bygger et nytt hjem i Ottawa. Først må du sørge for at du har de riktige tillatelsene og godkjenningene på plass. For det andre må du finne en anerkjent byggherre som har erfaring med å bygge boliger i Ottawa.

Til slutt må du være forberedt på kostnadene ved å bygge et nytt hjem, som kan være betydelig høyere enn kostnadene ved å kjøpe et eksisterende hjem.

Noen av de mest populære nabolagene i Ottawa for nybygging inkluderer Kanata, Barrhaven og Orléans. Disse områdene tilbyr en rekke landalternativer, samt tilgang til fasiliteter og skoler.

Svaret på dette spørsmålet avhenger av en rekke faktorer. Generelt er det dyrere å bygge en ny bolig enn å kjøpe en eksisterende bolig. Det er imidlertid noen tilfeller hvor det kan være billigere å bygge ny bolig enn å kjøpe en eksisterende bolig.

For eksempel, hvis du kan finne et stykke land som allerede er utviklet, kan du kanskje spare penger på klargjøring på stedet og andre kostnader.

Konklusjon

Å bygge et nytt hjem i Ottawa kan være en fin måte å få drømmehjemmet på. Bare sørg for å gjøre research og arbeid med en anerkjent byggherre. De 6 byggherrene som er oppført ovenfor er et flott sted å starte søket. Med litt planlegging kan du bygge det perfekte hjemmet for deg og din familie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 05/11/2023

Views: 6568

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.