De beste bilene for studenter 2021 |Autotrader (2023)

Hvis du tenker på å feire et sted på universitetet med bil eller bare lurer på hvordan du vil bevege deg rundt på campus, er her et bra sted å starte - de beste bilene for studenter i 2021.
Bla nedover for å bli kjent med tipsene våre på toppenFinansiering av en studentbil og studentforsikring.

Hva du skal se etter i en studentbil

Her er noen ting å huske når du leter etter din første bil eller bil som er mer egnet for livet på universitetet eller på college:
• Drivstoffbesparelse - Beregn kostnadene på MPG- eller KW -område og bestem hvor ofte du vil fylle bensin.• Praktiskhet - Du vil sannsynligvis trenge noe nyttig for å bruke tingene dine mellom universitetet og huset eller transportere venner i helgene.• Pristilgjengelighet - Bruk vår prisindikator for å sjekke om pengene dine er verdt det.• Stil - det kan være av stor betydning for deg, og det er bra om det er slik, men hvis du har et begrenset budsjett, betyr ikke det å være fasjonabelt så mye for andre som du sannsynligvis tror.• Kjørestil - Enhver kjørestil er annerledes, så finn en bil som passer deg - hvis du bare begynner å kjøre, finn en som er enkel å flytte.Vi anbefaler å se på biler fra en tilgjengelig forsikringskategori, og nyter et godt rykte på grunn av pålitelighet og anstendig drivstoffbesparelse.

Billige biler for studenter

Ideelt hvis du har et begrenset budsjett og leter etter en bil som er billig å kjøpe, billig å bruke og billig i forsikring.

Dacians Sandero

Dacia vinner ofte et merke med den beste verdien i vår rangeringÅrlige priser for New Car Awards.Bilene hans er nøyaktig hva kjøperens kostnader ønsker, for eksempel studenter, og Sandero er intet unntak.
Dacia Sandero er mye mer romslig enn bybiler til en lignende pris (vi ga den 5/5 for praktisk), men hovedfordelen er prisen.Du kan kjøpe en ny Dacia Sandero for bare 99 pund per måned på en loppe.Dette er den billigste bilen i Storbritannia, og Dacia tilbyr også en allsidig garanti på tre år - som skal gi deg komfort for det meste av kurset.Les hele anmeldelsen.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (1)

Dacians Sandero

Hyundai i10

Den siste Hyundai i10 er tilgjengelig fra 13 025 pund.
Dette er en god seende bil, og valgfri kontrasttakfarger hjelper til med å gjenopplive det ytre utseendet, mens interiøret bruker mange standardsett og en anstendig mengde plass.Hyundai produserer ganske pålitelige biler, som er dekket av en veldig sjenerøs garanti på fem år.Hyundai I10 er også utstyrt med sikkerhetsfunksjoner, for eksempel en radar som oppdager potensielle trusler og aktiv banevedlikehold, noe som betyr at det kan vurderes for mindre selvsikre sjåfører.Les vår Hyundai I10 -anmeldelse.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (2)

Hyundai i10

De beste bilene for nye sjåfører

Det er verdt å se om du er ny på veien.Se etter biler med gode resultater innen pålitelighet og sikkerhet og finn en som du enkelt kan kjøre og parkere.

Renault Zoe

Nylig stemte forDen beste bilen for nye sjåførerI våre priser er New Car Awards 2021 Renault Zoe en av de beste solgte elbilene i Europa.Enkelt å kjøre og parkere Renault Zoe har et anstendig rekkevidde på batteriet og koster ikke mye i drift eller service.
Dette er en av de billigste elbilene som kan kjøpes, og er veldig praktisk på grunn av størrelsen.Se.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (3)

Renault Zoe

Citigo Skoda

Skoda Citigo er ganske romslig (inkludert en 250-liters bagasjerom) og er standard utstyrt med rikt utstyr.Det ser ikke for elendig ut, den ser solid ut og er liten nok til å enkelt parkere.
Hvis du velger et lavere utstyrsnivå, vil du ha rett til forsikring i den første gruppen (den billigste forsikringsgruppen), og du kan ha omtrent 10.000 GBP for direkte kjøp (sjekk også månedlige betalinger som et alternativ).Les vår fulle anmeldelse for mer informasjon.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (4)

Citigo Skoda

Elektriske og hybridbiler for studenter

Elektriske og hybridbiler kan være dyrere på forhånd, men lavere driftskostnader, skattelettelser og mange andre faktorer gjør dem rimeligere enn du tror.

Nissan Leaf

Grunnleggende nivåNissan LeafDet er billig, tilbyr mye sett som standard og rask ytelse.Se på finansieringsalternativer eller et blad som brukes hvis du ikke er sikker på startkostnadene.
Som med alle elbiler, er det reelt besparelse fra lading (sammenlignet med tanking av bensin eller diesel), spesielt hvis du har hjemmet lading i hallene.Lære mer omelbiler og finn tilbud av elbiler, inkludert månedlige finansieringsalternativer.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (5)

Nissan Leaf

Hybrid Renault Clio E-Tech

Hvis du ikke er klar til å kaste deg i dypt vann og få en hel elbil, er en hybrid et annet beste trinn.
CLIO E-Tech Hybrid tilbyr en spesielt tilpasset 1,6-liters bensinmotor, som fungerer med hovedelektrisk motor, som kan kjøre bilen alene (kjører bare på den elektriske stasjonen) eller om nødvendig ved siden av forbrenningsmotoren.Les vår langsiktige anmeldelse for å finne ut hva den faktisk erDe liker å leve med hybrid Renault Clio. Få mer omhybrider og finn tilbud om hybridbiler, inkludert månedlige finansieringsalternativer.

Najlepsze samochody dla studentów 2021 | AutoTrader (6)

Hybrid Renault Clio E-Tech

Finansbiler for studenter

Det er noen få fantastiskePCP -finansieringstilbudHvis du vil kjøpe og betale hver måned.Du kan få en anstendig ny bil i noen hundre kilo i måneden og få sinnsro som tilbys av en ny garanti.
Hvis du ikke bryr deg om å ha en bil og bare vil kjøre den i flere år når du er på universitetet -Bil leasingDet kan være et annet alternativ å bli vurdert.

Brukte biler for studenter

Det er også myebrukte bilersom er ideelle for studentstudenter til veldig rimelige priser.Hvis du ser på eldre biler, er det bare å ta hensyn til forsikring i tilfelle en fiasko og de potensielle kostnadene for reparasjon hvis noe går galt.
Husk: biler eldre enn tre år vil være nødvendigMot hvert årSå inkluder det i budsjettet ditt, og hvis du kan, kan du prøve å se etter en bil med mye aktuell teknisk gjennomgang.

Studentbilforsikring

En av de store kostnadene for nye sjåfører er forsikring.Mangel på bonus for ufarlig kjøring og høyere risiko for ulykker betyr at nye sjåfører har en tendens til å betale høyere bidrag i begynnelsen.Imidlertid er det måter å redusere kostnadene ved studentforsikring på.

Hvordan redusere bilforsikring

• ZainstalujTelematisk enhet (svart boks)- De tar hensyn til din kjørestil ved siden av alder og adresse, noe som betyr at trygge sjåfører vanligvis tildeles med lavere bidrag.
• Betal premien en gang hvis du har råd til en engangsbeløp.Totalt er det billigere enn å betale i avdrag der du betaler månedlig renter.• Hvis du sannsynligvis ikke dekker mange kilometer (og bare kjører, for eksempel i helgen), kan estimering av det lave årlige kurset redusere prisen.• Du kan også ta del i passet pluss kurs - noen forsikringsselskaper vil ta hensyn til dette og tilby en billigere premie hvis du har det.

Til syvende og sist må du finne dekningsnivået, som passer for deg.Bare en tredje side blir ofte sett på som den billigste, men dette er ikke alltid tilfelle.Sammenlign bilforsikringstilbudFor å finne forsikring som er billig og gir trygghet og beskyttelsen du trenger for å føle deg komfortabel og sannsynligvis mens du kjører.
Hvis du tar en bil med deg til universitetet, ikke glem å endre adresse i bilforsikring.Dette kan være adressen til sovesalen din eller et delt hus eller leilighet.Hvis du ikke endrer adressen din, kan du annullere eventuelle krav.

Universitetets ridning

Hvis du kan, er det verdt å praktisere veien til universitetet før du flytter.Dette vil gi deg en sjanse til å bli kjent med veier uten stress relatert til å bevege seg.
Når du er der, kan du også øve ruter til campus og alle andre turer som du sannsynligvis vil ta (nærliggende butikker, treningssentre osv.) For å bli kjent med veisystemer.

Parkering ved universitetet

Før du drar, sjekk om det er en gratis parkeringsplass.Hvis du er i korridorene, kan du få tillatelse til å parkere ved universitetet.Hvis det er et hus med en innkjørsel, kan det hende du må lage en parkeringsplan (med mindre du er heldig som er den eneste sjåføren hjemme).
Hvis ingen av dem brukes, må du mestre parallellparkering og finne parkeringsplasser på gaten.Du kan prøve Google Maps for å finne de rette gatene, men sørg for at du følger trafikkreglene (ikke parker på en sving, bussholdeplass, nær skoleinngangen osv.) Og ta hensyn til at mange byer kan ha innbyggere andre lokale Parkeringsbegrensninger.Dette kan forårsake komplikasjoner til du beviser at du bor i området og registrerer dokumentene dine på adressen, så ta hensyn til noen merkostnader eller avstå fra å bringe bilen til universitetet til du gjør alt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 26/10/2023

Views: 6586

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.