The Billion Coin: Legit eller Cryptocurrency-svindel? [TBC] (2023)

Kryptovalutaer, som Bitcoin, har blitt populære og fungerer som en type valuta. De kan handles på nettbørser for konvensjonelle valutaer, inkludert amerikanske dollar, eller brukes til å kjøpe varer eller tjenester.

Milliardmynten, kalt «milliardmyntsvindel», er en kryptovaluta som begynte og snart ble fastslått å være en svindel. I denne anmeldelsen vil vi se på TBC og avgjøre om det er en legitim investering eller ikke

Før jeg begynner...

Hvis du er lei av svindel og vil ha en reell løsning for å tjene penger på nettet, sjekk ut min nr.1-anbefaling.

Det har hjulpet meg å tjene over $300 000 bare de siste 12 månedene:

Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

(Dette er en 100 % gratis trening)

MilliardmyntenAnmeldelse

Innholdsfortegnelse

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Hva er Billion Coin (TBC)?

Milliardmynten er en kryptovaluta opprettet for oppdraget for å utrydde verdens fattigdom og utjevne de rike og fattige. De hevder også at de ønsker å skape en verden med én milliard millionærer

Den ble lansert med en startpris på 0,001 euro per TBC i mars 2016.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (2)

tbc-nettstedet hevder at det er et investeringsfellesskap og en privat gruppe som dreier seg om prinsippene for å generere fortjeneste ved å sette inn bitcoins på deres desentraliserte plattform.

Det minner meg om andre plattformer somNervos nettverk,Stearinlys, ogBehold nettverket.

Til tross for at den ikke er oppført påMarkedsverdi for myntog World Coin Index, hevder produsentene at The Billion Coin har en markedsverdi på fjerde plass bak Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Mynten sies å være desentralisert, men det har blitt rapportert at medlemmenes kontoer er vilkårlig suspendert

Den har rapportert at markedsverdien og prisen øker på daglig basis, og aldri kommer ned i verdi.

Dette betyr bare at det ikke på noen måte er påvirket av svingningene i handelssektoren, og det er avhengig av behov og også en kilde til forskjellige andre typer kryptovaluta.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Hvem oppfant TBC?

Skaperne av TBC er ukjente. Eieren av den offisielle bloggen vet hvem eieren er og velger å ikke dele denne informasjonen med investorer.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (3)

Det eneste navnet som er nevnt er en Kris Kringle som er admin.

"Kringle" er den minste enheten av TBC, slik som cent er til dollar og Satoshi til Bitcoin.

Nettstedet Billion Coin

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (4)

Billion Coin har seks offisielle nettsteder, inkludert thebillioncoin.trade, kringle.cash, TBC004.net, thebillioncoin.org, thebillioncoin.info og thebilliocoin.ph.

Merk at disse IP-adressene ikke er sikre mens noen ikke lenger fungerer.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Hvordan TBC fungerer

Kryptovalutaer er designet for å fungere som en desentralisert og åpen kildekode. Disse digitale eiendelene er enten basert på bevis på arbeid eller bevis på innsats.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (5)

Billion Coin (TBC)-operasjonen fungerer under kapasiteten der investorer setter inn bitcoins på plattformen deres. Den nåværende prisen tar fra startprisen til den endelige prisen bestemmes av en programvareformel som måler den gjennomsnittlige daglige veksten i Verified Members of The Billion Coin-fellesskapet og belønner denne veksten i natura.

Fra lanseringsdagen kan gjeldende pris enten følge en 1 % til 5 % vei mot den endelige prisen og vil øke daglig med 1 % til 5 % til den når den endelige prisen.

Formelen for den endelige prisen på Billion Coin er én euro multiplisert med det totale antallet bekreftede medlemmer i fellesskapet.

Dette innebærer at hvis Billion Coins når én milliard mennesker, er hver TBC-mynt vel verdt én milliard Euro umiddelbart.

Det er rapportert at verdien av TBC vil fortsette å vokse til den når en milliard per mynt og dermed tittelen - One Billion Coin.

De fleste av The Billion Coin-samfunnet foretrekker å referere til verdiene i Kringles i stedet for TBC.

Mens et medlemskap er "gratis" gjennom thebillioncoin.info, krever TBC-fellesskapet at investorer kjøper en livslang TBC-lommebok for $10 hvor din påståtte TBC-fortjeneste vil bli lagret.

Vanligvis bruker kryptovalutaer som bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin og Ripple og mange andre blockchain-teknologien ved å bruke krypteringsteknikker for å lage en sikker transaksjon. Dette er ikke tilfelle med TBC.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (6)

Hovedfokuset for operasjonen deres er å drive så mange Bitcoin-innskudd inn på plattformen deres som mulig. Siden bitcoin-transaksjoner er irreversible når de først er sendt, er dette en korrupt forretningsmodell brukt av The Billion Coin.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Den faktiske markedsverdien til TBC

Skaperne av TBC, skaperne, hevder at The Billion Coin har en markedsverdi på fjerdeplass bak Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Dette er svært mistenkelig siden det ikke er nevnt i verken myntmarkedsverdien eller verdensmyntindeksen, som er standardlageret for digital valuta i kryptoverdenen.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (7)

I følge nettstedet The Billion Coin er den nåværende verdien av 1 TBC kryptovaluta over 141,4 bitcoins.

Når det gjelder fiat-valuta, er den påståtte nåværende prisen satt til over 1,1 millioner euro, noe som er ganske utrolig. The Ultimate Price har en reflektert verdi på over 2,3 millioner euro, noe som også er opprørende spør du meg.

TBC bruker ikke markedskrefter for å bestemme prisen på mynten. Det bestemmes av en formel som alltid øker verdien slik at folk som kom inn tidlig ser avkastning på investeringen.

Denne typen avkastning trosser all økonomisk logikk, og de kan bare finansieres av andre investorer som blir med.

Milliardmynts administrasjonsgebyr

Billion Coin låser medlemmenes mynter og lover dem at TBC snart vil treffe børsen.

For å låse opp myntene dine hos TBC, må du betale en administrasjonsavgift på $10 i BTC.

Det at du blir bedt om å betale et admingebyr i bitcoin i stedet for milliardmynten eller i Kringles er i seg selv et rødt flagg.

Mange mennesker betalte denne avgiften bare for å oppdage at løftene om utveksling alle var løgner.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Milliardmyntveksleren

Det er ingen tilgjengelige børser for å transformere TBC til BTC eller andre alternative kryptovalutaer til Bitcoin (vanligvis kjent som Altcoins).

Selv om den påståtte prisen på 1 TBC var 68 BTC og er nå 105 BTC, hvis du har kjøpt den, så sitter du fast med den, og dette setter logisk den virkelige verdien til null.

Fordi det finnesingen åpne børser som gjør at TBC kan handlesog den TBC-medierte utvekslingen fungerer ikke, innehavere må overbevise andre om å kjøpe myntene deres. Den eneste måten å bytte ut din TBC på er å lokke noen andre til svindelen og selge mynten direkte til ham/henne.

Noen innehavere har blitt oppdaget som prøver å selge sine TBC gjennom Facebook-grupper for mindre enn $0,05 hver, som er langt unna deres listepris på $286 000 hver.

TBC har advart om at kjøp og salg av TBC bør utføres med milliardmyntens gjeldende pris. Siden utveksling av TBC til rabattert pris er forbudt, får det konsekvenser.

I tillegg insisterte de på at TBC til fiat-dollarutveksling bør og må være en betalt transaksjon, og at alle som blir funnet ansvarlige, blir straffet i denne investeringsordningen.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

TBC-utvekslingsstraff

Det har blitt gjort veldig klart av The Billion Coin-administratoren at alle som forurenser retningslinjene vil bli gitt 6 måneders suspensjon uten ytterligere advarsel.

Alle TBC-lommebøkene dine vil bli suspendert uten forvarsel i opptil seks måneder hvis innsendt dokumentasjon beviser at du prøver å eller har brutt medlemsavtalen. Alt kjøp og salg av TBC-mynter må gjøres til gjeldende pris. Å selge TBC-mynter med rabatt er strengt forbudt, og straffen vil være rask og uten varsel. Alle pakker med TBC-mynter som selges som legger til TBC-mynter som gave vil også bli betraktet som en rabatt på prisen på TBC og vil bli straffet. Grunnlaget for TBC-fellesskapet er medlemsavtalen, og vi vil ikke tillate noen å bryte den, og vi har nulltoleranse for alle som prøver å bryte den.

– TBC Admin på thebillioncoin.info

Siden trusselen om seks måneders suspensjon ikke så ut til å virke, ble straffen nylig skjerpet:

ALLE TBC-RABATTER, BÅDE KJØPER OG SELGER, VIL FÅ ALLE SINE TBC-LOPBOKER suspendert for alltid, med tilbakevirkende kraft! Tilsynelatende var en 6 måneders suspensjon ikke nok av avskrekkende middel for å stoppe denne fornærmende oppførselen. Fortsett å legge ut rabatttilbudene dine på Facebook, fordi du gjør det veldig enkelt for oss å finne deg, slik at vi kan suspendere lommeboken din med en gang.

-Administrator på thebillioncoin.info

Hva du tjener på å bli med i TBC-programmet

Billion Coins pris fortsetter å gå opp ettersom den er basert på rekruttering av individer som bruker billion Coin-appen eller påloggingssiden på nettstedet.

De hevder at på grunn av dette aspektet vil du få betalt for hver person du rekrutterer. Du vil også få betalt for folkene dine rekrutter bringer til milliardmynten.

Videre hevder de at du får betalt selv for de som kom inn før du ble rekruttert. Hvis du ser dette fra et MLM-perspektiv, betyr det at du får betalt hver gang noen fra en sidelinje fra deg rekrutterer.

Denne metoden brukes til å utnytte antallet enkeltpersoner som bruker The Billion Coin falsk lommebok-app.

Det er klart at dette har et veldig likt format som pyramidespill som anses som ulovlige og svindel.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Billion Coin (TBC) lommebok

The Billion Coin tilbyr en mobilapplikasjon som rapporteres å være alt i ett for TBC-virksomhet, hvor du annonserer TBC med Kringle Cash og du kan håndtere myntene dine sammen med tbc 009-lommeboken.

The Billion Coin: Legit or Cryptocurrency Scam? [TBC] (8)

Basert på anmeldelser på Google Playstore, er denne applikasjonen bare en nettapp på hovednettstedet for TBC.

Dessverre oppdaget flere brukere av denne spesielle appen at TBC-lommebokappen bare er fylt med bannere og annonser og ikke har noen reell verdi.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Ofte stilte spørsmål

Hva er dagens pris på TBC?

Den sanne verdien av tbc-mynten er 0. Den er i utgangspunktet verdiløs og du kan ikke bytte den med mindre du lokker noen andre inn i svindelen.

Har tbc-siden en fysisk adresse?

Ingen adresse eller identifiserende informasjon er oppgitt på nettstedet. Dette gjør at The Billion Coin kan forbli en helt anonym operasjon som definitivt er mistenkelig.

er det butikker som aksepterer TBC?

Ingen butikker aksepterer TBC. De som hevder å ha brukt TBC i butikker kan ikke fremlegge noe bevis for å ha gjort slikt.

Finnes det informasjon om eierne av siden?

Det er ingen informasjon gitt om eierne av nettstedet. Ingen informasjon om bedrifter, eierskap eller skaper har blitt avslørt i vilkårene for bruk, kontakt oss eller andre sider som finnes på nettstedet.

En domenerapport avslører at thebillioncoin.info var privat registrert, noe som gjør det ganske vanskelig å finne informasjon om skaperne av TBC-nettstedet.

Lover nettsiden utrolig høy avkastning?

Ja det gjør det. De hevder å generere en daglig avkastning mellom 2% til 5% til ditt første innskudd når Ultimate Price, noe som er opprørende. Projeksjonskalkulatoren på thebillioncoin.info vil vise hvordan et minimumsinnskudd på $100 i bitcoins på magisk vis vil vokse til en estimert verdi på $132,392,18 på bare ett år.

Hvordan kan man identifisere en svindelmynt?

For å identifisere svindel med kryptovaluta, se etter følgende;

  • Sentraliseres mynten?
  • Betaler mynten avkastning til investorene?
  • Er mynten avhengig av investorer for at den skal opprettholdes?

Hvis svaret er JA, så snu den andre veien og ikke invester pengene dine i det.

ANBEFALT:Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

Konklusjon: Billion Coin-svindel

Avslutningsvis er milliardmynten ikke en ekte kryptovaluta og er definitivt en svindel.

Det er tydeligvis et Ponzi-opplegg drevet av en anonym Kris Kringle som ønsker å lure folk ut av deres hardt opptjente penger.

TBC skaper kunstig avkastning på investeringen din med en formel og bruker ikke det åpne markedet til å bestemme den sanne verdien av mynten. Dette er absurd da markedet vanligvis dikterer verdien av mynten. De hevder å være desentralisert, men lommeboken din kan bli suspendert for alltid av administratoren hvis du ikke følger reglene deres.

TBC retter seg mot godtroende kryptovaluta-investorer og folk i tredjeverdensland, da de påståtte avkastningene som er lovet gjennom fellesskapet deres er urealistiske.

Hvis du får muligheten til å kjøpe The Billion Coin, unngå det for enhver pris. Ikke invester i noe som gjør umulige påstander om noe for ingenting. Hvis du oppdager et annet nettsted som dette, unngå det som pesten.

Før du drar

Hvis du er lei av svindel og vil ha en reell løsning for å tjene penger på nettet, sjekk ut min nr.1-anbefaling.

Det har hjulpet meg å tjene over $300 000 bare de siste 12 månedene:

Gå hit for å se min nr.1 anbefaling for å tjene penger på nettet

(Dette er en 100 % gratis trening)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 03/10/2023

Views: 6444

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.